Grattis du är gravid – vad händer nu?

Kursen för dig som precis fått reda på att du är gravid!

Denna kurs passar dig som är i början av din graviditet. Kanske har du precis fått reda på att du är gravid eller så befinner du dig i den första tredjedelen av graviditeten. I denna utbildningsvideo fokuserar vi på den första hälften av graviditeten. Du kommer lära dig allt du behöver veta för att känna dig trygg i vad du SKA göra, vad du KAN göra och NÄR du ska göra det under graviditeten.

Kursen varar i cirka 20 minuter. Köp kursen här för 199 kronor (kursen är tillgänglig under 2 veckor).

precis gravid

Tusen frågor dyker upp

När du får reda på att du är gravid, dyker ofta tusen olika tankar upp. Vad gör man nu? Vi berättar vad du ska göra när du ser pluset på stickan och vad som kommer att hända med dig och din kropp under den första tiden av din graviditet.

Kursen är indelad i två större utbildningsblock. I det första blocket går vi igenom allt du behöver veta om de barnmorskebesök som du kommer att vara med om under hela graviditeten. Här berättar vi även när du ska boka tid till barnmorskan, var du ska boka tid och vad som väl händer under de olika besöken. Vi går också igenom svaren på de frågor som nästan alla ställer till sin barnmorska.

I det andra blocket går vi igenom alla de förändringar som sker i din kropp under den första hälften av graviditeten. En graviditet innebär ofta att en kvinnas hormoner går som i en bergochdalbana. Dessa hormoner påverkar olika personer på olika sätt men det är ganska vanligt att man tidvis drabbas av illamående och att man kan bli extremt trött den första tiden.

Vi är övertygade om att du med hjälp av utbildning kan ta kontroll över din graviditet och bli tryggare under hela din gravidresa. Ska vi börja?

2 veckor – 199 kr


Specialerbjudande

Få tillgång till alla våra kurser under helt år för endast 990 kronor. Detta paket inkluderar profylaxkurs, hälsokurser, gravidyoga, amningskurs och mycket mer.