Kost under graviditet

kost under graviditeten

Therese Sok som är legitimerad barnmorska berättar vad du ska tänka på avseende kost under graviditet. Till sin hjälp i filmen har hon Dietist Emilia Polster och Läkare Britt Friberg. I denna kurs om kost under graviditeten får du svar på frågor såsom:

  • Vad ska du äta när du är gravid?
  • Hur mycket ska du äta?
  • Vad ska man tänka på avseende viktuppgången under graviditeten?
  • Vad ska man undvika?
  • Vad är listeria eller toxoplasma?
  • mm. mm.

När du köper denna kurs så får du tillgång till utbildningsfilmen under två veckors tid. Under denna tid kan du se filmen när det passar dig som bäst. Du kan även pausa, spola eller se om hur många gånger du vill under denna tid.

Beställ kursen – 2 veckor för 199 kr

Mer om kursen om kost under graviditeten

När du är gravid blir det väldigt viktigt att tänka på vad man äter. De flesta vet att man bör tänka på vad man äter under graviditeten, men det kommer ofta som en chock att det är så mycket som ska ändras. Saker som man tidigare åt regelbundet måste man nu avstå från och andra saker som man tidigare inte ens har tänkt på ska man plötsligt äta mer av.

Innan du blev gravid har du säkert aldrig hört talas om listeria eller toxoplasma? Nu hör du dessa ord i var och varannan mening. Du drabbas plötsligt av förstoppning som gör att du måste förändra ditt förhållningssätt till mat och dryck. Frågor om det verkligen är okej att äta skaldjur och rå lax under graviditeten dyker upp i huvudet och osäkerheten har aldrig varit så stor som nu. Dessutom byggs en rädsla upp för att man ska göra fel.

Denna kurs om kosten under graviditeten har som målsättning att göra dig trygg och säker på vad du ska och kan äta, samt på vad du ska undvika.