Träningsprogrammet Mamma kom igång

Mamma kom igång är framtaget för att bygga upp den nyblivna mammans kropp efter graviditet och förlossning.

Bli av med gravidkilona 

Det är vanligt att man redan veckor efter förlossningen börjar fundera på träning. Kroppen har förändrats och man känner att den saknar styrka och hållning. Det är dock otroligt viktigt att börja sin träning på rätt nivå och att inte ha för bråttom för att undvika skada. Mammaträning hos oss innebär säker träning anpassad efter din kropp – bygg säkert upp din kropp och styrka.

4 veckor – 199 kr

Säker träning på rätt nivå efter graviditet och förlossning

Träningsprogrammet – Mamma kom igång är framtaget i samarbete med träningsexpert Towe Andersson som har arbetat med träning och rehabilitering i över 15 år. Tillsammans med Barnmorska Therese Sok presenteras här ett träningsprogram som har till syfte att återskapa och förbättra din kontroll över din bäcken- och inre magmuskulatur samt försiktigt bygga upp muskelmassan. Syftet med övningarna är att öka din kroppsmedvetenhet och att stärka musklerna.

Mammaträning – när kan jag börja träna

Träningsprogrammet är framtaget som ett första steg i din mammaträning. Oavsett om du nyligen har fött eller det gått några månader är detta programmet som du bör börja med för att bygga upp kroppen på rätt sätt och på så sätt undvika skada. Det bör dock ha gått minst 8 veckor sedan förlossning alternativ att du fått ett godkännande från din barnmorska att du kan påbörja träning.