Om oss  

Välkommen till oss på Föräldrautbildning.se. Här hittar du kurser som hjälper dig och utbildar dig om ämnen som rör graviditet och föräldraskap. Du får tips, råd och rekommendation som gör att du blir trygg och bekväm i din nya livssituation.  

Oavsett om du planerar att bli gravid, är gravid eller är nybliven förälder så hittar du fakta och information hos oss på Föräldrautbildning.se. Genom utbildning blir du tryggare i din situation som gravid eller nybliven förälder. Osäkerhet och otydliga budskap som man ofta får på nätet skapar mer oro och ångest än vad de faktiskt hjälper dig.   

I våra utbildningsfilmer använder vi utbildad personal som är expert inom sin profession. Barnmorska Therese Sok leder filminspelningarna och håller i intervjuer med sakkunniga. I våra filmer hör du exempelvis Dietist Emilia Polster berätta om vad du ska tänka på gällande kost och hälsa under graviditeten,  Eva Borg, legitimerad barnmorska och sexiolog, och  Barnläkare, Britt Friberg berättar om graviditetsbesvär. 

På Föräldrautbildning.se strävar vi efter att ha all efterfrågad kunskap tillgänglig för din trygghet. Saknar du något? Tveka inte att höra av dig till oss – vi publicerar ständigt nya utbildningsserier och varför inte göra en utbildning om det just du efterfrågar!

Föräldrautbildning.se – utbildning online under graviditet och föräldraskap 

Om Therese Sok

Therese har arbetat som barnmorska sedan 2009 och är idag verksamhetschef på Livio barnmorskskemottagning. Therese har erfarenhet både från förlossning och i mödravård. Therese är även utbildad i profylax och är även yogainstruktör med inriktning på gravida.

Om oss

Föräldrautbildning är viktigt för alla blivande och nyblivna föräldrar. Främst för att du ska känna dig trygg! Hos oss hittar du föräldrakurser som är framtagna av experter inom respektive kunskapsområde. Detta gör att vi kan publicera filmer av hög kvalité och med innehåll som du kan lita på. 

Följ oss