Mammaträning x3

Få tillgång till alla tre träningsprogrammen för nyblivna mammor. På köpet får du även  vår kurs i gravidyoga om du vill påbörja träningen redan under graviditeten. Ett köp för 399 kronor ger dig alltså tillgång till 3 träningsprogram för mammor samt 1 träningsprogram för gravida - under ett helt år.

Träningsprogrammen är framtagna i samarbete med träningsexpert Towe Andersson som har arbetat med träning och rehabilitering i över 15 år. Kurserna kostar normalt 199 kronor för fyra veckors tillgång, vilket gör detta erbjudande väldigt attraktivt.

Kurserna som ingår är: 

Mamma kom igång - Denna kurs är framtagit för att bygga upp den nyblivna mammans kropp efter graviditet och förlossning. Träningsprogram som har till syfte att återskapa och förbättra din kontroll över din bäcken- och inre magmuskulatur samt försiktigt bygga upp muskelmassan. Syftet med övningarna är att öka din kroppsmedvetenhet och att stärka musklerna. Inga redskap krävs. Mer om kursen

Mamma kom i form - en kurs för dig som kommit lite längre i din träning. I detta program bygger vi upp muskelstyrka i armar, ben, mage, rumpa, rygg och axlar. Har du inte redan gått steg 1 – mamma kom igång, är det otroligt viktigt att du har full kontroll av din inre magmuskulatur och bäckenmuskulatur innan du startar detta program. Övningarna som ges kräver inga redskap utan den vikt du använder är ditt barn. Mer om kursen.

Mamma fitDetta program kommer att bygga muskelstyrka, uthållighet och din puls kommer att höjas. Detta är träningspasset för dig som redan har full kontroll över din bäckenbotten och inre magmuskulatur och som har varit fysiskt aktiv en tid efter förlossning. Du själv sätter gränsen beroende på träningsvana, men oavsett om du är nybörjare eller mycket vältränad får du en utmaning med detta träningsprogram. Mer om kursen.